Тази рецепта коментираха

Анонимен
Силвия
Силвия
Заглавието е изключително подвеждащо! Това са най-несполучливите бухти, които някога съм правила или опитвала. Беше ми любопитно да ги приготвя тази рецепта с бакпулвер, вместо класическата със сода. Резултатът е повече от разочароващ. Нито вкус, нито бухнали пухкави бухтички.
19.05.2020 20:55
2
Румяна Стоянова
Румяна Стоянова
Като за първи път се получиха добре. Очаквах да бухнат повече, но май повечко го месих тестото, не знам дали е от това. Благодаря за рецептата:)
17.11.2019 15:32
1
1
Елена Благоева
Елена Благоева
Любими бухти. Правя ги само със сода. Стават и без яйца, даже са по-вкусни. Точа тестото малко по-тънко, 0,3см, за да са по-леки и хрупкави. Не се месят много, като всяко содено тесто, за да са по-нежни.
23.07.2019 11:03
7
Harmoniy End Spa
Harmoniy End Spa
Рецептата е супер ! Бърза и вкусна закуска за семейството.
05.04.2019 20:03
6
2
Потребител#229205
Потребител#229205
рецептата е добра
провай те я
количеството брашно е правелно зависи колко е пълна лъжизата
16.03.2019 08:27
1
1
Християн Ташев
Християн Ташев
изглежда вкусно
02.02.2019 15:10
2
2
Потребител#225288
Потребител#225288
Станаха страхотни. И да, брашното е доста повече от 20 лъжици с връх
16.01.2019 16:22
5
6
Потребител#223437
Потребител#223437
Ех, как веднъж не попаднах на точна и изпитата рецепта..лъжиците не са 20 ами
20.12.2018 03:36
55
9
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Много са хубави бухтичките! Нямах вкъщи бакпулвер и вместо нея сложих содичка и оцет. Получиха ми се.
08.07.2018 11:04
14
4