Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Правя ги без нажежено олио в тигана, който е със незалепващо покритие. Така както е посочено във рецептата не стават!
25.02.2024 19:06
2
Анонимен
Анонимен
Nemi haresaha
18.10.2023 09:41
2
Анонимен
Анонимен
Страхотни станаха и моите.
Нямах никакъв проблем с печенето. Често пъти се издуваха преди отгоре.
Но, като за първи път с тази рецепта станаха супер.
15.10.2023 08:26
3
Анонимен
Анонимен
Разкошни стават! Палачинките, точно по тази рецепта, са най-любими на всички вкъщи
27.08.2023 15:56
5
Анонимен
Анонимен
Как ги печете?!? Моите станаха на омлет в тигана, изключително разочароващо преживяване.
24.10.2021 11:31
4
7
1
Покажи всички подкоментари
Росица Петрова
Росица Петрова
Прекрасни палачинки, пухкави и вкусни. Ще присъстват често на трапезата ни. Поздравления за рецептата!
17.07.2020 10:06
11
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Много добре се получиха тези палачинки. Добавила съм ванилия. Ще ги правя още хиляди пъти, семейството ми ги оцени също високо!
12.04.2019 20:45
8
1