Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Първо се запържва лукът ,морковите след това картофите чудесна и много вкусна става манджичката благодаря ви??
13.01.2024 20:41
1
Потребител#309658
Потребител#309658
Чудесна, и мн вкусна стана
27.04.2023 10:20
1
Дани Цветанова Борисова
Дани Цветанова Борисова
Стана невероятно вкусна манджичка! Картофите си се свариха и останаха мекички, въпреки че някой твърдят, че оставали твърдят! Явно някой не доварява манджата!
05.04.2018 22:13
3
1
Галин Железов
Галин Железов
Лозева , доматите се слагат след задушените зеленчуци и като изврат се прибавят картофите !
И най вече не спорете кое и кога се слага , щото едно ястие има поне три начина да се приготви , така че, общо взето кой както му изнася така готви , А Тотка да ти кажа , че доматите след като изврат се слагат картофите и няма как да останат твърди ! И да кажа , че точно тази рецепта е класическата
05.03.2018 14:39
14
2
1
Покажи всички подкоментари
Лозева
Лозева
Тъй като морковите са твърди,по правило се слагат първи заедно с лука и вс.по-трудносваряващи се продукти.А доматите се прибавят като правило винаги в средата на варенето,защото от киселото трудно се сварява ястието.
11.09.2014 13:15
36
2
Тотка Мицова
Тотка Мицова
Ако доматите се сложат още в началото картофите ще станат твърди и не толкова вкусни. Не е лошо при варенето на яхнията да се сложи клонче чубрица ,или 1/2 лъжичка ронена.
04.05.2013 12:37
17
1
Пешев
Пешев
Бъркате времето за варене на морковите и картофите,По-скоро морковът да влезе в запръжката,иначе ще остане почти хрупкав.
01.05.2013 21:35
17
1