Тази рецепта коментираха

Анонимен
Михал Холянов
Михал Холянов
Малко позабравен вкус, но се получи супер.
05.01.2019 20:59
ДОРА ХОЛЯНОВА
ДОРА ХОЛЯНОВА
Бях си изгубила моята рецепта и потърсих в сайта, за да си я припомня, направих Агнеса, но тук има много неточности по рецептата. Затова малко от тази рецепта, малко по мои спомени и се получи.
03.01.2019 20:19
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Станаха много вкусни,а крема е много ароматичен и разкошен
14.04.2016 16:21
Мария
Мария
Обожавам агнесите,от дете са ми любимите сладки.Наистина има някои неточности в рецептата.След като се опече тестото се намазва с глазурата и престоява 24 часа,за да може тя да се втвърди.Чак след това се нарязва на правоъгълници като бонбони.Това което е показано на снимката изглежда по-скоро като тънък кейк с течна глазура.
10.05.2013 15:52
1
1
Люси
Люси
Правя от години агнеси и рецептата не е много точна.Маслото не се стопява, а се оставя да омекне и се разбива с половин чаша пудра захар докато побелее, прибавят се орехите и ванилията и брашното. Белтъците се разбиват на сняг с една чаша пудра захар и се добавят бавно лъжица по лъжица, за да стане пухкав сладкиша ако се добави направо всичко, както е описано по горе ,въздуха ще излезе и ще стане тиклав сладкиша. Трябва да се уточни че маслото е 200 грама и орехите са две чаши , добавя се и по пакетче ванилия и към тестото и към глазурата. Пече се на 160 градуса и се слага във загрята фурна, а глазурата от жълтъците и половин чаша пудра захар и ванилия се слага когато поизстине слакиша и се суши в леко топла фурна не повече от 40 градуса.
10.05.2013 15:12
14
1