Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
В какво да запържим каймата? something missing from the show?!
28.05.2023 10:00
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Прекръсти рецептата..че ще продължават да ти се подиграват хората. Далеч е на килиметри от Италианското Болонезе..
23.06.2022 19:42
2
Анонимен
Анонимен
Мога да предложа няколко подобрения! Първо лукът е по-добре да се настърже и с него може да настържете един морков(може и малко олио/зехтин преди да ги сложите на котлона). Когато добавите каймата, сипвате вътре малко червено вино и след това доматите. Става много по-добре
04.01.2022 18:32
7
Анонимен
Анонимен
Грешка! Не се сипва сосът при спагетите! Точно обратното правят италианците :)
28.11.2021 17:50
2
Христо Славейков
Христо Славейков
Хубава рецепта, но малко мързеливо написана, така че сами да се сещаме и импровизираме............!
19.08.2020 21:00
1
1
Яница Николова
Яница Николова
Вкусни!
26.07.2018 01:23
2
1
Потребител#179600
Потребител#179600
Липсва червеното вино за соса,и не е написано,че соса се вари близо 3 часа,като не се покрива с капак тенджерата,а се изрязва кръгло парче домакинска хартия с диаметър колкото на тенджерето и се поставя директно върху соса.Огъня трябва да е много слаб,едвам да ври.
14.07.2018 11:44
9
10
1
Покажи всички подкоментари
Илиян Кулев
Илиян Кулев
Супер е рецептата. Току що я сготвих и малката ми щерка каза, че е страшно вкусно и не остави нищо
в чинията. Става любима.
30.05.2017 21:17
6
3
Потребител#179600
Потребител#179600
Сигурно ще е вкусно,но липсват още 2 важни съставки-кервиз и червено вино за соса.Също така домашно приготвен бульон/fondo bruno/ ,които участвува в рецептата.Но.....да не издребняваме.Помня едно време как си гарнирах спагетите с.......кетчъп,нещо,което ако го поднесеш на италианец,със сигурност ще бъдеш жестоко нагрубен.Така че,добре си е и така.Наздраве...
13.11.2016 21:45
11
17
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Отначало, когато започнах да готвя италианска кухня, знаех, че лукът и морковът се режат на ситно, но после разбрах, че се стържат. Пробвах и самият сос става по плътен, както за лазаня, така и за спагети
23.08.2016 14:28
12
1
Hristo Tomov
Hristo Tomov
Не са ли малко 250 гр.кайма за пакет (500 гр.)спагети?Когато приготвям соса с лука запържва и един ситно нарязан морков.След смесване на соса и спагетите поръсвам с настърган кашкавал и запичам!Зеленината на снимката ми наподоби грах (не съм пробвал,но може да опитам с една шепа)!
23.08.2016 03:47
11
6
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Как така се разбърква соса докато къкри, за да не се сгъсти? Соса не трябва ли да е гъст? Спагетите след отцеждане, не се ли измиват с топла вода и пак да се отцедят?
18.05.2016 02:19
22
9
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
И аз добавям кимион.
17.05.2016 21:35
1
6
К К
К К
Любима рецепта!
17.05.2016 21:28
3
2
Марина
Марина
Добавям си и малко черен пипер и кимион към каймата :)
09.02.2016 17:05
4
6