Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Страхотен е. Не се въздържах и веднага го направих. Рецептата е много точна, получи се много вкусен, пръхкав, влажен, не сух и ронещ. Такъв остана и на другия ден. Не бях месила с мас, но наистина си заслужава. Отгоре си го намазах с белтък, поръсих с мак и семки но това си е от мен и го залях с останалата мазнина. Тази рецепта отива в тефтера ми. Количеството е колкото да го изпечете в тавата на фурната. Опитайте и ще се уверите. А на баба едно голямо благодаря.
02.09.2021 11:36
Nina Gargova
Nina Gargova
Страхотна рецепта, получи се невероятно вкусен тутманик!
11.01.2017 10:45
1
Минка Минчева
Минка Минчева
Много вкусно стана,обаче нямах мас
04.01.2017 17:51
1
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Правила съм го няколко пъти.Страхотен е,направо ти се иска да го изядеш целия.Наистина с мас е много по хубав,пухкав и лек.И с масло обаче ми допада :)
13.01.2016 23:35
4
1
Деси Маринова
Деси Маринова
Вкусът е много по-добър с мас, но когато не разполагаме с такава и олио и/или масло ще ни свършат работа.
12.01.2016 13:13
3
2
Мими
Мими
А дали вместо мас, може да добавим повече олио и масло?
11.03.2014 00:12
2
1
1
Покажи всички подкоментари
Мая
Мая
Пробвах го и се получи страхотно вкусен тутманик!Браво на Ардеа ,за прекрасната рецепта!Излапахме го за нула време!
17.02.2014 16:29
4
1
готвач
готвач
много вкусен :)
18.01.2014 16:43
7
1
валя
валя
Бихте ли ми обяснили,едно пакетче суха мая ли имате предвид или от тази на кубчета голяма колкото орех
03.01.2014 14:20
2
Покажи всички подкоментари
Илиян Ликов
Илиян Ликов
Уважаема Ардеа,хвала на баба Ви за рецептата,хвала и на Вас,че сте я споделили с нас лакомниците.Трети път го правя и всеки път е по-хубав и по - хубав!!!Весела и щастлива Нова година.
31.12.2013 11:21
7
1
Покажи всички подкоментари
мони ралчева
мони ралчева
леле хайде да ядеме ще го пробвам благодаря
26.09.2013 15:45
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Пробвах номера с втасването в тенджера за друга рецепта- наистина е много ефикасно :)
24.09.2013 21:41
3
станчева
станчева
обичам истинските тестени изделия.този титманик е един от тях.
24.09.2013 17:48
3
gianna
gianna
страхотна рецепта,много добре се получи благодаря.
24.09.2013 17:09
3
Ира
Ира
И аз правя подобен тутманик,става страхотен.За втасването го поставям във фурната на печката на 50 градуса,като покривам съда с кърпа.Втасва бързо,но ще опитам и начина на г-жа Иванова,защото ми се струва,че така ще втаса по-бързо...
24.09.2013 15:12
1