Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Вместо вода Сипи 200 г бира от маята кюфтетата стават сочни
24.03.2024 18:57
Анонимен
Анонимен
педерастия
13.07.2023 16:59
1
2
Orlin Sokolov
Orlin Sokolov
Извинявам се, но кюфтета без лук е като таратор без краставици :)
12.11.2019 13:53
33
1
Nevena
Nevena
На мен рецептата ми допадна, за това е този сайт- за различни интерпретации на различни гозби. Всеки да използва рецепта, която най-много му допадне. Избор - колкото щеш.
14.05.2018 17:10
5
2
Потребител#184142
Потребител#184142
къкъв блендер бе къпинов?????? само с реъце се меси кайма!!! другото си е химия!
22.01.2017 15:54
14
11
1
Покажи всички подкоментари
Богомил
Богомил
Явно че н Калинов се има за експерт в скарата и аз не искам да оспорвам това...но...да се прави каймата на каша с блендер ми ззвучи леко идиотско. Не усещате ли лучеца в кюфтето, структурата на каймата за какви изобщо кюфтета говорим?
11.08.2016 21:13
44
6
Vildan Ahmedova
Vildan Ahmedova
Тези са станали чудесно
04.08.2016 18:18
4
5
Калинов
Калинов
Такаа,при всичките изчетени коментари и разбирането че просто някой хора не са осведомени за технологията за направата на кюфте на скара(тези който си хапвате по кебапчийниците и кръчмите или купувате готови замразени и мятате на скарата)да в рецептата не е споменат лукът който е много важен за бг кюфтенцата на скара,най-важното за да получите наистина сочни и пухкави кюфтета тайната е е в биенето на каймата,която се прави в кутер и се получава една гъста каша в която се добавя лед при биенето,но едва ли някой има кутер в къщи но може да се получи почти същия резултат с обикновен блендер,смилатате каймата,слагате подправките(без чубрицата-няма истинско кюфте на скара с чубрица)слагате в блендера,наливате по малко водичка докато се получи смес лепкава като тесто,вадите,с мокри ръце оформяте кюфтенца,замразявате ги и може вече да ги мятате на скарата,резултата е истинско кюфте и сочно като тези от най-добрите месокомбинати в Бг.Дано съм бил полезен.
04.08.2016 00:44
38
17
2
Покажи всички подкоментари
Petar Yorgov
Petar Yorgov
Кюфтето има тумор
03.08.2016 14:51
1
6
Богомил
Богомил
Магданоз се слага на пържени кюфтета.
17.07.2016 10:44
1
5
Потребител#174031
Потребител#174031
това е рецепта за кебапчета. в кюфтетата не се слага кимион, а колкото повече лук толко по добре.
16.07.2016 20:36
27
7
Албена Асенова
Албена Асенова
Лукът е задължителен,ако говорим за български кюфтета на скара.
13.07.2016 16:05
26
1
Богомил
Богомил
Точно ЛУК се слага в кюфтета на скара! Явно тук има хора които си мислят че са "наясно" с подправките:)
13.07.2016 14:59
22
1
1
Покажи всички подкоментари
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
Това са кюфтета НА СКАРА , какъв лук ви гони ?! Очаквам някой индивид да напише , че трябва в каймата да се сложи яйца и хляб/галета .
12.07.2016 20:02
8
31
Богомил
Богомил
И без ЛУК не са просто кюфтета!
26.06.2016 06:41
26
1