Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Хубава питка, но само не е за Бъдни вечер. Иначе може да с я правите ден през ден.
27.12.2019 11:38
2
1
Polly Krushkova
Polly Krushkova
Здравейте.. Може и аз да съм малко глупава, но искам да попитам киселото мляко и содата отделно от брашното, бакплувера, солта и захарта ли се бъркат или заедно. За първи път ще правя питката :)
23.12.2018 10:33
14
12
Потребител#222953
Потребител#222953
Чудесна стана!
12.12.2018 19:53
2
3
Яница Николова
Яница Николова
Чудесна!
03.06.2018 13:02
1
Bobby Ilieva
Bobby Ilieva
Хубава рецепта! Благодаря!
04.02.2018 13:36
Michaela Berova
Michaela Berova
Много добре се получава, благодаря!
20.11.2017 17:44
2
1
Телдора
Телдора
Питката която напрамих приличаше до сушт като тази.
31.03.2015 07:03
15
7
Жана
Жана
Миналата Коледа направих питката о тази рецепта ,но за да бухне по свое желание сложих повечко сода ,стана точно като на снимката.Благодаря за рецептата.Весели празници.
24.12.2014 17:37
7
4
Кольо Филев
Кольо Филев
Фичето; - Всичко е добре ,не се надигна толкова много както на снимката показана на сайта.И все пак благодаря.
10.02.2014 14:31
8
4
Снежанка
Снежанка
Не смятам, че содена питка трябва да се прави само за Бъдни вечер. И ние диабетиците трябва да се поглезим с нещо вкусно...
12.01.2014 17:53
6
3
Арнаудова
Арнаудова
Много лош сценарий!
10.01.2014 14:04
10
14
Ина
Ина
правя я за трети път, мерси за хубавата рецепта!
09.10.2013 18:19
11
Стефанова
Стефанова
То , добри отзиви, но в продуктите не пише , че се слага захар. И все пак вие сложихте ли захар, за да се получи това, което виждаме на снимката?
08.09.2013 13:16
41
6
Карина
Карина
Много хубава питка! Благодаря за рецептата, наистина става бързо и е пухкава!
17.08.2013 17:44
3
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Според мен е да се получи нещо като втасване.
05.06.2013 11:50
3