Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#176785
Потребител#176785
Реших да направя половин доза. Сложих 2 малки яйца, 125 гр. кисело мляко и сбърках в сметките с олиото и содата - сложих 1 ч.л. сода в киселото мляко и цялото количество олио (50 гр.). 200 гр. сирене и 1 суп. л. риган. Малко по-малко от чаша и половина брашно, като една трета от него сложих царевично. Пекох първо на долно ниво и после на средата на фурната. Резултатът беше невероятно хубав - приятен жълт цвят и мноооого пухкав тутманик/питка. А, разбърках всичко с миксера. Ще се опитам да кача снимка.
06.01.2018 23:27
5
1
ДИДИ
ДИДИ
АЗ ДОБАВЯМ И МАЛКО КИМ .
11.09.2013 14:50
9
4
Веска
Веска
Брашното 200-300 грама ли е, или 2-3 чаени чаши. Смятам, че има разлика. Колко е точно?
11.09.2013 12:30
17
4
Тони
Тони
Правя го от години, зная рецептата от майка ми. Любима закуска в семейството!
05.09.2013 18:53
5