Тази рецепта коментираха

Коментари (11)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
16.02.2016 16:42
Аз добавям и домат.Само така приготвено ми харесва авокадото :)
2
1
Уий
Уий
30.10.2013 21:45
Хареса ми много! Рецептата е много точно, аз предпочетох да добавя и един домат! Освен това - половин авокадо е достатъчно. Получи се точно както съм го яла по заведенията! :)
1
0
mini-boxer
mini-boxer
14.04.2011 15:58
Току-що си хапнах едно натюр. Превъзходен вкус на пюре от тиквени семки. Дори в сладък вариант, поръсено с кафява захар е невероятно вкусно.
0
0
riri
riri
03.03.2011 13:22
Вкусовите възприятия не са еднакви за всички. Авокадото е една доста ценна храна, въпроса е как го съхраняват до България, за да се запазят качествата му.
2
1
кака
кака
30.01.2011 12:47
Опитвал си неузряло и с лошо качество авокадо. Голямо и достатъчно узряло. Не трябва нито много да е меко, нито много кораво.
3
0
михива
михива
23.12.2010 20:42
Авокадо на кубчета с топка тарама хайвер отгоре е върховно вкусово удоволствие.
0
0
wack-a-molly
wack-a-molly
04.11.2010 21:42
2 зряло авокадо, 3 стръка зелен лук, 1 домат рома на ситно, 2 стръка кориандър, 1 лайм, черен пипер, сол, смачкване с вилица, удоволствие с много чипс.
9
0
nqkoi
nqkoi
08.08.2010 19:03
В истинското гуакамоле се слага кориандър, а не магданоз, не лимонов сок, а сок от лайм, и черен пипер на прах. Работя в мексикански ресторант и всеки ден гуакамолето се приготвя пред клиентите.
12
0
vesela
vesela
01.06.2010 02:34
А в Испания се яде обелено и нарязано на ленти, с малко сол, бял пипер и маслиново олио. Пробвала съм и е върха.
0
0
Ivo
Ivo
09.07.2016 13:44
Това не е гуакамоле !
0
0
ana
ana
09.02.2010 15:02
Истинското гуакамоле се правии с много ситно нарязан лук, половин зелен домат или червен малко, магданоз, бял и черен пипер. Една майонеза и малко зехтин.
0
4
Ivo
Ivo
09.07.2016 13:46
Никога не се прибавя майонеза в гуакамолето.
3
0