Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Свинските пържоли станаха фантазия!
12.12.2023 19:32
Владича
Владича
Въх майкоу! За три дни,три пъти я правя...половин гуде изпекох! :-D Разкошна работа! Благодаря за рецептата
27.12.2022 19:52
Ламби
Ламби
Катя определено няма време за такова а всички са гладни и тропат по масата !
31.12.2018 07:01
2
Стефан Тонев
Стефан Тонев
Здравей Katya Uzunova, Никога и никой не може да ме убеди, че ястие, вряло 5-6 минути може да е вкусно колкото такова, но готвено 1,5 - 2 часа "на бавен огън". Не съм професионалист, но готвя от малък, около 12 годишна възраст, т.е. вече 50 години. Майка ми имаше тенджера под налягане (или както я наричаш "херметична", макар че чисто технически не е такава). Сега имам няколко такива, не че ги ползвам всичките, ама някога продавах такива, а една партида дойде от Англия без сертификат. По нашите закони нямаше как да я извадя на витрината без да ме глобят. Много са подходящи за бързо варене на нещо - ние ги използваме за боб, шкембе, крачета, овче месо, стари кокошки и други, но ако има и други продукти, то в края на варенето (не го наричам готвене) всеки продукт си мирише на себе си - картофа на картоф, моркова на морков и т.н.т. Ако искаш да е вкусно, обаче, ароматите трябва да се усвоят от всички продукти и да се смесят. Това става при бавното готвене. Но има хора, на които им е все едно какво поглъщат. Вероятно не усещат вкуса, но със сигурност визията им въздейства и вероятно улеснението. Имам такива близки.
Искрено се надявам да не съм те обидил с коментара си, но нека тези, които четат да имат предвид и моето мнение. Щот' жената все иска със "скороварката", а аз все съм против и това често е повод за караници.
Пожелавам на всички велики кулинарни подвизи!
30.12.2018 19:51
9
1
Katya Uzunova
Katya Uzunova
Вместо глинен гювеч използвайте херметичната тенджера,като заври 5-6 минути само!
Пестите време и енергия, а ястието не си променя вкуса!
12.06.2016 14:25
5
10
никнай
никнай
Ако накрая поръсиш със ситно нарязани ароматни зелени подправки ще си неотразима ....
07.02.2016 20:01
7
Богдан
Богдан
избих рибата с тази вкуснотия
25.12.2013 10:42
22
1