Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ами разбира се ,че не се вари.Нали се залива с горещия бульон.Перфектни са!!!!!!¡
02.12.2023 13:44
Анонимен
Анонимен
Аз не варя соса. Забърквам яйцата, млякото и брашното, в тази смес изливам врелия сос от чушките, /това, разбира се се пресича/, и после връщам всичко обратно в тавата, като запичам още малко.
25.09.2021 15:59
4
Albena Angelova
Albena Angelova
харесва ми тази рецепта, пробвах я и станаха чудесни чушките :)
11.07.2016 19:33
8
Илияна Димова
Илияна Димова
Дали ще се получи да залеем чушките със сосчето и малко да запечем във фурната
31.01.2016 16:43
5
1
1
Покажи всички подкоментари
стеф
стеф
Как разбърквате непрекъснато!!?
01.09.2015 20:04
1
2
Надя
Надя
Разбитите яйца, кисело мляко и брашно могат да се добавят и в последните 5 минути от приготвянето на чушките като заливка.По този начин също стават страхотно!
22.07.2015 16:30
2
1
Малин
Малин
Не е написано никаде, че за приготвяне на соса, сместа от яйцата с киселото мляко и брашното трябва да се загрее на котлона и след това да се добави бульона и да поври до леко сгъстяване. ( )

Соса ми стана горчив и не ставаше за употреба :(
25.12.2014 13:57
1
1
Покажи всички подкоментари
Евгени Иванов
Евгени Иванов
Здравей!
Искам да питам дали трябва да покрия тавата във фурната?
Благодаря предварително!
27.09.2014 16:06
1
1
Покажи всички подкоментари
NADYA
NADYA
почвам да ги приготваям да видим какво ще се получи
27.02.2014 21:15
1
Камъче
Камъче
Какъв бульон, та той нали е изврял по време на печенето??? (моят мозък е буден!)
13.01.2014 13:41
2
8
1
Покажи всички подкоментари
айвънчо
айвънчо
Бульона от печените пълнени чушки е врял и затова като се прибави към яйчената смес при непрекъснато разбъркване е готов за заливане на порцията чушки преди сервиране!(уж сте домакини а задавате тъпи въпроси,че размърдайте заспалите си мозъчета....)
01.12.2013 22:28
14
7
ира
ира
а соса не трябва ли да заври
01.12.2013 22:00
6
4