Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
Не разбрах къде се слага сметаната и за това я прибавих към макароните и разбърках добре.
13.05.2017 14:18
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Многое вкусно,но не е ли от гръцката кухня?
06.05.2016 08:28
1
1
1
Покажи всички подкоментари
Monika Ivanova
Monika Ivanova
правила съм я само без индийското орехче, че нещо не ни понася
06.05.2016 08:10
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Пастициото се прави с дълги макарони,които имат дупка.Макарони номер 10!
22.01.2016 11:18
2
Стела
Стела
Направих ястието, ужасно вкусно е !
06.03.2015 12:39
Veni
Veni
А соса как се прави?
05.08.2014 14:19
Цвети
Цвети
пастицио е гръцко ястие и не се залива с кисело мляко, а с бешамелова паста
09.10.2013 19:41
4
Бат Владо
Бат Владо
Направих Пастицио-то..., като попромених леко някой неща. Стана превъзходно!!! И приятелите ми изразиха същото мнение! Браво!!! Идеята(Рецептата) е супер. Наздраве!
15.01.2012 04:40
tedy
tedy
Много вкусна стана, замених пресните домати с домашно консервирани. Пак ще я направя. Всички я харесахме. Поздрави.
01.05.2011 19:11
1
мирка
мирка
Нищо подобно Галка. Това е италианско ястие, но гърците изцяло са взели известни ястия от италианската кухня и мога да кажа, че са се специализирали.
07.03.2011 17:56
5
галка
галка
Пастицио е гръцко ястие и рецептата не е много точна. Живяла съм там и го готвех много често. Аз също не искам да обиждам никой.
01.03.2011 18:23
1
Ди
Ди
Рецептата звучи много вкусно и съм убедена, че е наистина така. Само не разбирам от кои продукти се прави соса.
28.02.2011 12:58
1
лален
лален
Стана страхотна, пробвах я.
24.02.2011 10:22
пешо
пешо
А ти като си толко отворен/а защо не написа ти една рецепта ?
08.02.2011 16:00
Боби
Боби
Рецептата няма нищо общо с Пастицио. Пастициото не е италианско, а гръцко. Освен това се прави с дълги макарони като тръбички, които се казват Букатини и се използва трети номер. И друго - залива се само с нормален Бешамел, а не с кисело мляко и яйца. Всичко това, скъпи приятели не го написах, с цел да обидя автора на рецептата, за която, вярвам,е с прекрасен вкус, а за това, да не оставаме с погрешни знания.
29.01.2011 12:31
1