Тази рецепта коментираха

Коментари (13)

Изпрати
Миглена Ефтимова
Бухтичкиъе станаха дтрахотни. Бързо се изядоха, значи са вкусни.
0
0
Vanq Kasabova
Vanq Kasabova
04.11.2016 10:46
Колко грама брашно??
0
1
nataliq
nataliq
29.08.2016 13:16
Благодаря за рецептата,станаха мекички и топящи се в устата,бухтички!!!!направих над 40. Бухтелинки
1
0
Даниела Станева
Аз ги правих миналата неделя-без мед в съставките но на вид бяха същите.
0
0
Ирина Андреева Jolie
Обичам,макар да са доста незадравословни :) С мед или конфитюр мога да ям,да ям..... :) А що се отнася до ,,кексовото тесто,,- не сте ли правили кекс,че питате какво е кексово тесто.Толкова гъсто трябва да го направите с брашното.Преценете просто.
1
1
Петко Аврамов
Петко Аврамов
21.08.2013 14:17
Половината от сниманите не са пуснати с лъжица в олио, а са рязани с нож,след като тестото е разточено на кора/лист/, както и да се нарича.Ние замесваме тесто от кофичка кисело мляко с 1ч.л.сода бикарбонат,три яйца,1 ч.л.сол,1с.л.захар,брашно колкото поеме- за средно твърдо тесто.Изглеждат по същия начин,като на публикуваната снимка.може да се хапнат и със сладко и със солено.
17
3
Биляна
Биляна
16.06.2013 10:20
станаха вкусни :), леко тестяви , но май прекалих с брашното . пак ще ги опитам
1
0
пинко
пинко
10.06.2013 10:37
аз искам да ми поясните за ''кексово тесто'' (колко брашно) и олио само за пърженето ли или и в самото тесто?
9
2
МАМА МИ ГИ НАПРАВИ И БЯХА....
МАМА МИ ГИ НАПРАВИ И БЯХА....
02.06.2013 13:11
Аз обожавам бухтички бяха много вкусни засложава си да ги опитате!
0
0
Стават!
Стават!
03.03.2013 14:28
Мако пояснения за солта!
0
2