Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Солени Печива
»
Милинки
»
Табиетлийски милинки
»
Коментари
Рецепта
Снимки
2
Сготвена
7
Рейтинг
16
Коментари
5
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Мартина Тракова
За 8 часа в хладилник нищо няма да превтаса.Просто ще втасва малко по бавно.Причината е в температурата.Ако тестото е на топло,ще втаса по -бързо.
15.12.2015 23:35
Нешева
А не се ли слагат във фурна на 50 градуса?
22.11.2013 15:58
2
Дани
Защо трябва да стои толкова часа в хладилник?
22.11.2013 14:56
9
1
2
Покажи всички подкоментари
Подобни рецепти
‹
›
Милинки с айрян
6
Милинки с извара
3
Милинки с галета
Милинки 4 семена
2
Милинки в хлебопекарна
1
3
Милинки с мас
2
Последно Коментирани
19
Милинки
Пухкави милинки
25
18
Румяна милчева
130
493
699
4
Леща
Здравословен хляб от червена леща и крема сирене
2
1
Теодора Мещерова
357
3k
2k
10
Тутманик
Мързелива баница за 30 минути
13
10
Потребител#170319
1
81
202
4
Солен Кекс
Уникален хляб с червена леща
5
3
ВИЛИ-Виолета Матева
3k
24k
23k
4
Тутманик
Усукан тутманик с масло и сирене
4
1
Валерия
228
3k
3k
4
Тутманик
Усуканица със свинска мас
2
1
ВИЛИ-Виолета Матева
3k
24k
23k
14
Тутманик
Мързелив тутманик със сиренце
34
19
Мария Симова
2k
19k
20k
7
Солен Кекс
Кекс от кайма и яйца
19
21
Биляна Владова
227
2k
2k
Солен Пай
Пилешки пай с картофено пюре
2
1
Rosi Stoyanova
1k
3k
9k
Милинки
Вкусни милинки със сирене
2
2
Севда Андреева
1k
4k
7k
3
Тутманик
Бърз и мързелив тутманик
3
3
Fat Berta
2k
5k
19k
2
Тутманик
Дзивра
2
3
Станислава Армянова
379
2k
2k
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани