Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
А не залепва ли?
15.05.2016 23:19
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Качамак на скара не съм яла.
15.05.2016 23:14
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Моника ако искаш да ядеш вкусен качамак го яж докато е топъл,не като стегне,а ако искаш да ядеш най- вкусния качамак то трябва да сложиш и картофи в него. Относно рецептата,според мен ще стане много сух и безвкусен качамака по този начин. Ако държите да е на филийки то според мен ще е по добре да се сотира в масло и малко олио.
15.05.2016 22:51
Monika Ivanova
Monika Ivanova
оригинална идея, стигала съм само до тавата и после го ядем като стегне, но нещо неми е особено вкусен, а на скара ще бъде, тига да не се разпадне.
15.05.2016 22:36