Тази рецепта коментираха

Анонимен
Аман
Аман
Минаващата и Ола, вие сте имбецили!
17.09.2015 01:04
1
3
минаваща
минаваща
Пак разминаване между описание и снимка. Ако плодовете остават в желето ще си счупите зъбите с костилките. Пак неточна рецепта. Не бих рискувала с нея.И киселината се прибавя след като желето е готово. След слагането на киселината се вари с бъркане още 2-3 мин. Четете рецептите преди да ги публикувате - съвет към администраторите! :(
15.09.2013 00:11
3
1
Ола
Ола
Два въпроса:
Как да добавим лимонтозуто 5 мин.преди сгъстяването, като още не сме проверили капката ?
И когато стане желето и влезе в буркани - по практично от плосък съд, какво правим с плодовете? На снимката ви има плодове ? А желето няма, нали ?
Не е лесно и рецепти да се четат, сварих дренките и се чеша по главата. Мерси много.
10.09.2010 18:54
2
1
Юлия
Юлия
Ако 1/3 от плодовете на дренките се заменят с диви ябълки /киселици/, желето става още по-хубаво.
31.07.2010 08:21
2