Тази рецепта коментираха

Анонимен
Нели
Нели
Ей, ама сте голяма работа всички, разбирачи живеещи в чужбина... Има ли значение дали вие сте опитвали това ястие или не, след като човека го е научил там да го приготвя и го е споделил. Приготвих кюфтенцата и се получи страхотна госба. Имайки предвид, че съпруга ми не обича кюфтета със сос, тези вече са любимото му ястие. Благодаря на Стефан за рецептата.
07.10.2013 08:39
дани
дани
Не се вързвайте за името.Важното е яденето да е вкусно.Аз живея в Гърция и много се смях когато прочетох за пиле по гръцки но го направих и беше вкусно,нищо,че не беше гръцка рецепта
07.10.2013 00:46
палома
палома
това в Испания ГО НЕМААААААААААА
10.06.2012 03:01
1
Валентина
Валентина
Ей големи разбирачи! Ами незнам госпожата която живее в Испания 15 години, какво е готвила, но и аз за първи път чувам нейната рецепта. И аз живея в Испания и работя в ресторант, и мога само да ви кажа ,че Испания е с толкова региони, че навсякъде с еприготвя по-различен начин това с кюфтенцата и сос.
23.03.2012 18:39
dido
dido
В Испания не знам да е известен колиандъра, а кюфтенцата се казват албондигас. Тук не използват картофено брашно.
01.03.2011 19:42
1
Радост
Радост
И аз така от 6 години съм тук и все в тази сфера съм работила и за пръв път чувам такава рецепта. Обикновено кюфтета готвят със сос от домати, пипер, лук и чесън.
12.11.2010 11:47
1
rosalia
rosalia
От 15 години живея в Испания. Такива рецепти не съм и чувала. Първо се приготвя каймата със скилидка чесън, сол, кимион, риган. Овалват се в брашно и се запарват леко. Соса се приготвя. Първо се запарват 2 скилидки чесън, след това ситно нарязан лук, домат, асафран 1 щипка, 12 лъжици брашно. Малко по малко се налива вода. След като заври в соса се добавя малко бяло вино, 1 бульонче Маги и кюфтенцата. Ври на тих огън.
11.11.2010 23:12
stasito
stasito
От какви съставки се приготвят кюфтетата ? За соса е ясно, за кюфтетата не си доуточнил. Рецептата ми изглежда апетитна.
21.09.2010 19:55