Тази рецепта коментираха

Анонимен
Глория
Глория
Пако, не искам аз да Ви обиждам, но преди да коментирате се запознайте с кухнята на различните страни. Заекът на кубински се приготвя с прясно, НЕ кисело мляко!
25.02.2012 17:54
Пако
Пако
Пепука, не искам да обиждам ниската ви кулинарна култура, но заек с кисело мляко и маринован заек по кубински са едно и също.
25.02.2012 01:00
pepuca
pepuca
А защо снимката на този заек е идентична с тази на маринования заек по кубински ?
22.03.2011 13:23
михаил
михаил
Така като гледам на външен вид е много хубаво.

22.01.2011 13:38
Rosica stoi4eva
Rosica stoi4eva
Страхотна вкусотия.
17.07.2010 15:51
1