Тази рецепта коментираха

Коментари (8)

Изпрати
Ekатерина
Ekатерина
01.04.2017 14:00
Харесвам рецептата,но за класически курбан чорба не се застройва с яйце.ако е така, то тогава се нарича чорба от агнешко месо и дреболии
17
1
Гергана99
Гергана99
25.10.2016 09:43
Първо съгласна съм с Mariq Veleva и второ до колкото знам яйцето не трябва да се пресече!
6
2
Станислав
Станислав
17.08.2015 15:00
Това не е курбан, а някаква чорба .... Мария Валева точно е обобщила нещата.
28
3
Мдааа
Мдааа
21.07.2014 17:30
точния, всеки може да си слага всичко, но когато става дума за "класически" тогава мълчим, чули беееееееее
12
4
Данна
Данна
07.02.2014 18:57
точно рецептата на Мария Валева е за класическа курбан - чорба
19
3
точния
точния
22.01.2014 22:29
До мария валева.във вашето село може да сложите на баба ти магарето ако искаш,чули ма.
6
33
Павел
Павел
02.12.2013 17:30
По нашия край го правим с много малко вода за в началото после се вари в собствената си мазнина като слагаме малко лук морков черен пипер може и една червена чушка.
7
6
Mariq Valeva
Mariq Valeva
02.12.2013 13:09
Що за глупост е това ???? Класическата курбан чорба се състои от овче месо , вода , сол и яко препенване ( има вече измодерени който добавят лук и аромати - но това е друго - въпрос на вкус )като съотношението на овчето месо " ако е цяла овца " е на 1 кофа месо / 3 кофи вода - ако е по - старо животното , или - 1 кофа месо / 2 кофи вода - ако е по - младо , всеки по - запознат знае , че курбан не става от агне или шиле , най - добре става от по - стара овца или коч ! Тази рецепта не е за класическа курбан чорба , това е някаква супа .
99
3
Христо
Христо
02.04.2015 22:49
Много си права.....
26
3