Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Стана чудесно и на вид и на вкус!Благодаря!
11.10.2023 19:32
Анонимен
Анонимен
Стана бързо и е много вкусно.Благодаря за рецептата.
27.12.2022 18:38
Анонимен
Анонимен
Правя го всяка седмица
05.12.2021 13:40
Потребител#215390
Потребител#215390
Мерси за рецептата ще я пробвам
26.09.2018 16:54
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Бързо. Лесно. Вкусно.
16.06.2018 11:49
1
Потребител#184805
Потребител#184805
Здравейте, искам да попитам след като се добавят яйцата тестото лепкаво или по-кремообразно трябва да бъде?
08.04.2017 17:37
10
1
Покажи всички подкоментари
Камелия Николова
Камелия Николова
Не много успешен естетически първи опит ,но на вкус е страхотно,
08.01.2017 20:24
1
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Правила съм такова руло! Имам и публикувана рецепта! Страхотно е
23.09.2016 01:48
4
6
Петя
Петя
А аз се чудя коя е реалната снимка. Първата или втората, защото са коренно различни. Първата снимка според мен съответства на съвсем друга рецепра от рода на 7-8 яйца за голяма тава.
20.05.2016 11:48
2
1
1
Покажи всички подкоментари
Мария
Мария
Днес втори опит при това успешен,наистина става бързо и лесно,а вкусът е много по-хубав от ароматизираните готови рула.Това вече е любимия ни сладкиш.
20.03.2016 20:13
6
4
Христова
Христова
А ако вместо хартия ползвам вестник,той маже ли се с олио?
10.03.2016 18:17
22
7
Христова
Христова
Освен тавата,хартията маже ли се с олио?
10.03.2016 18:16
18
9
Мария
Мария
Сгреших с това,че не успях да го завия веднага и си личи,че и влажната кърпа не ми е била особено от полза,но се получи.Опитах и декорация да правя,но сместа се оказа не това което е нужно.
03.03.2016 21:26
1
2
6
6
като гледам продуктите ми се струва малко руло. Възмоцно е за 6мин. опичане брашното е само 100гр.
02.03.2016 11:39
8
2
Венета С.
Венета С.
Вместо сладко използвам разтопен на водна баня локум.Опитайте.Да ви е сладко!
20.02.2016 18:21
9
4