Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#179600
Потребител#179600
Ако може и аз да кажа.Значи,продуктите са guanciale/нищо друго ,освен пушени свински бузи/,жълтък от яйце,малко,ама малко зехтин,защото бузите са тлъсти,пекорино романо/овчи кашкавал за стъргане/черен пипер,сол,спагети.Особенното е ,че когато спагетите са готови,се изсипват в съд,добавят се суровите жълтъци,смесени с пекориното и се заливат с врящото гуанчале,като смисъла е ,бидейки вряло,да изпържи жълтъците както са смесени със спагетите.А виното......много и по избор....
19.05.2018 21:22
2
Потребител#179873
Потребител#179873
Рецептата е най-близо до истинската за разлика от много други написани тук. Но масло и салвия не се слагат, бекона пуска достатъчно мазнина.
26.04.2017 22:16
4
1
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Сия, що не вземеш да отвориш един рецептурник и да видиш как се прави?!? Мен ме е учил майстор готвач на тази рецепта.
13.08.2016 00:10
1
2
3
Покажи всички подкоментари
Gabriela Sergieva
Gabriela Sergieva
Рецептата е интересна!
Освен яйцето и бекона, всички останали продукти нямат нищо общо с КЛАСИЧЕСКАТА КАРБОНАРА !!!
За всеки италианец, този вид паста е истинско коштунство и обида към кухнята обявена и сертифицирана за световно богатство, а именно СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА!!!
Не обърквайте понятията на народа, предлагайте оригиналните рецепти, а този вид качамак наречетего с друго име.
15.05.2016 20:41
19
1
2
Покажи всички подкоментари
Ivo
Ivo
"като си запазите 1 ч.ч. от бульона." Обяснете за какво.
10.05.2016 01:02
14
3
1
Покажи всички подкоментари