Тази рецепта коментираха

Анонимен
Росица Маринова
Росица Маринова
На мен ми се получи , не бухна много , но стана вкусен . Една идея по - сух ми е на другия ден и малко по сбит, но определено ще си го направя пак :)
31.03.2020 12:40
Татяна Петкова
Татяна Петкова
Тесто с мая без захар ?! Няма да стане ! Още повече само с пълнозърнесто и царевично брашно ! Дори и няма да отворя " цялата рецепта "!
02.10.2018 18:07
Darina Glavanakova Bakard
Darina Glavanakova Bakard
Точно така е, и в инструкциите за хляб в хлебопекарна, солта се слага във водата.Отдавна правя такъв хляб, неустоимо вкусен и полезен!
17.05.2016 12:53
3
1
Албена
Албена
Хляба няма да стане никога ако солта е при маята....слага се във водата,а при маята 1 ч.л. захар
10.01.2016 18:49
10