Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#167180
Потребител#167180
Изглежда превъзходно!
14.03.2016 00:38
3
Гери
Гери
Ами ,то си пише ЧЕРЕН шоколад ,че е за предпочитане.Най-добре е ако е с 70 % какао,иначе е нормално да не се сгъсти.
28.03.2014 08:37
2
1
Радичко
Радичко
А някой ако ви каже какво значи „кейксове“, ще го поздравя...
30.01.2014 19:15
10
4
1
Покажи всички подкоментари
Тони
Тони
Получи се
03.01.2014 11:14
5
1
цветелина
цветелина
Стана добре
02.01.2014 07:37
2
ТТ
ТТ
Много воднисто става. Май ще си го пия като топъл шоколад..
13.12.2013 20:34
2
Nansi
Nansi
Шоколада е малко,аз правя със течна сметана вместо мляко и не слагам захар
23.11.2013 16:45
1
2
Лейля
Лейля
Не стана това, което аз исках. Не се сгъсти, а сложих по-малко мляко, отколкото е написано в рецептата. Аз исках глазура за кекса ми, а то стана нещо като сиропче и кекса ми го попива а не се задържа отгоре.
17.07.2013 20:35
3
Бояна
Бояна
Глазурата става ли за шоколадова декорация
28.06.2013 15:23
1
анонимна
анонимна
пудра захар или захар?
21.04.2013 15:03
Рума
Рума
На мен не успя да ми се сгъсти :( може би нещо не правя както трябва...
18.01.2013 21:39
не е важно
не е важно
много вкусна стана
31.08.2012 17:57
1
Кика
Кика
Направих крема и стана много вкусен! :) Намацах, бисквитената торта отгоре и се получи много добре! :)
03.03.2012 16:00
az
az
Млякото се слага да кипне и към него се добавя шоколада, начупен на парчета, кравето масло и пудрата захар.
13.10.2011 01:34
1
теди
теди
А кога трябва да се добавят шоколада, маслото и пудрата захар към млякото, след като кипне или преди това ?
15.05.2011 18:55
1