Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
плънката я слагам винаги сурова
10.04.2016 21:52
7
никнай
никнай
Мастър Шеф, при цялото ми уважение не наричай ястието което предлагаш "Чушки бюрек" защото такава рецепта вече има и е съвсем различно от това което ти си написала.
По-удачно е да наречеш рецептата си "панирани пълнени чушки с омлет" и тогава ще ти кажа браво за идеята и за рецептата която звучи много приятно с привкус на средиземноморска кухня.
26.02.2016 20:50
7
4
Йова
Йова
И аз като "Недосетлива домакиня" ще кажа - досега все едно съм носила вода с голи ръце. Сърдечно благодаря за рецептата - вече приготвянето на такива чушки няма да изисква тридневна психологическа подготовка! :)
30.05.2014 14:43
4
1
танчето
танчето
Какво е каперси?
01.10.2013 01:10
15
2
Пепа
Пепа
И аз ги направих по този начин, но без да разрязвам чушките. Получи се страхотно и по този начин направена плънката не изтича при пържене, което при другият вариант създава доста неприятен момент.
18.09.2013 14:31
7
2
маги
маги
Благодаря,че ме светнахте за предварително запържване на плънката!Как не съм се сетила досега?!Мммм станаха чудесни моите пиперки и едни такива пълничкииии,надутичкиии...досега вътре ми оставаха полусурови,ама сега...остана да отработя панировката и съм голяма работа!Дали да не прибавя мъъъничко сода бикарб. в нея?!
09.09.2013 18:55
4
4
лора
лора
рецептата е мн.сполучлива,получиха се страхотни чушки бюрек,благодаря!
09.09.2013 14:16
5
3
Недосетлива домакиня
Недосетлива домакиня
Божичко, досега все едно съм носила вода с голи ръце. Как не са ме научили на този трик със запържването на плънката и съхненето на панировката върху чушките за 10 мин.
03.07.2013 16:54
2
2
дей
дей
Много добра идея е да се запържат яйцата и сиренето предварително!!! Иначе- когато са сурови е доста трудно.
17.06.2013 18:15
2
2
дани
дани
супер е рецептата
20.11.2012 12:17
2
2
Ангелина
Ангелина
супер е
13.10.2012 18:03
1
2
violeta
violeta
Хубаво е с изчакването, по клиента ще се предава.
03.09.2011 16:53
1
Снежжжж
Снежжжж
Прекрасна е тази рецепта, най-вече начина на паниране с това изчакване на галетата, получава се супер.
13.06.2011 13:33
2