Тази рецепта коментираха

Анонимен
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Страхотна закуска - липсва само чаша айран ;)
19.02.2016 18:49
Рая
Рая
Уникални станаха,лесни бързи и изумително вкусни:-))
15.10.2013 13:31
Ирена
Ирена
Добруджанките на Ивелина са много вкусни и ароматни. Що се отнася до снимката - когато авторите на рецептите не предоставят свои снимки, нашия екип подбира подходящи от базата ни с данни. Изображенията са с илюстративен характер и разминавания са възможни.
04.09.2013 22:03
сиси
сиси
Това на снимката не е от рецептата.В товатесто на снимката по всичко личи че е месено с мая.
03.09.2013 18:48
1
 милчева
милчева
Това което виждам не ми изглежда на топки, а е кифлички....
04.06.2013 00:30
Ивелина Георгиева
Ивелина Георгиева
Благодаря ви за съветите. Аз мисля че "необходимите продукти" на тази рецепта са важни. Всяка от нас предполагам че знае "приготвянето" на подобни тестени продукти.
27.11.2011 23:06
анонимна
анонимна
Съгласна съм с GALINA1522. Първо брашното се смесва с бакпулвера. Киселото мляко с хлебната сода и тогава се прибавят към яйцата и сиренето заедно с олиото, а най-накрая се слага брашното.
13.10.2011 18:03
desi
desi
Е, хора, срам и позор. Та аз на 20 години меся и точа тесто, та вие не знам от къде падате.
04.03.2011 14:52
1
mariana
mariana
Вие какво искате, да ви се каже как се меси и бърка ли ?
03.03.2011 20:21
1
....
....
Вие като нямате представа от готвене, мълчете.
18.02.2011 15:18
2
Вили
Вили
А това добрИджанки ли са или добрУджанки ?
05.02.2011 15:41
GALINA1522
GALINA1522
Голяма рецепта, ама защо я публикувате. Смесвате всичко и печем. То това го правят и децата, ама нищо не излиза. Като не искаш да кажеш как го приготвяш, не го публикувай.
05.02.2011 13:32
1
1