Тази рецепта коментираха

Коментари (8)

Изпрати
yuliana stoilova
yuliana stoilova
14.11.2017 11:52
Майонезата стана много хубава, гласуването не ми се получи но звездичките са 5 броя.
1
0
Георги Белев
Георги Белев
30.06.2017 18:34
Реших да пробвам новия пасатор слезнах до кокошките взех две яйца другото както е написано и стана готова
0
1
Plamen Panchev
Plamen Panchev
09.11.2016 18:41
ЕМИ КАЗВАЙТЕ МИ ПО РАНО, ЧЕ ЯЙЦАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ БЕЗ ЧЕРУПКИТЕ. АЗ ЦЯЛА КОРА ЯЙЦА ПРЕЧУКАХ И МАЙОНЕЗА НЕ ВИДЯХ.
12
5
Кака и Батко
Кака и Батко
16.11.2016 16:21
Това с черупките беше лаф на покойния ми брат, иначе можеш да отидеш в съседния магазин и да си купиш "Орехова Луканка", което в превод е луканка на "Орехите", може и "еленско филе", а защо не и "кренвирши с прашки" - за сега плмата на първенството обаче е за "хамбуригенския" салам!
4
0
Албена Димитрова
Ултра лесно се получи.Перфектна майонеза.
10
1
Petrova Miteva
Petrova Miteva
02.07.2016 07:48
Потопете пасатора до дъно и след това го включете на най-високата степен.
Както е описано в рецептата не става майонеза
10
8
Кака и Батко
Кака и Батко
04.10.2016 13:09
"нехаресваниците" идват от анонимността, те и харесваниците не са някакъв ориентир, но сега нали е модерно да се "лайква", че да могат и неграмотниците да се изкажат, иначе представи си какви "писанки" щеше да четеш.
1
2
Petrova Miteva
Petrova Miteva
26.09.2016 10:28
Супер ми е любопитно какви са тия "нехаресваници". С какво не те съгласни? Мненията са адекватни, а почти всички имат кликан червен бутон...?
4
0
Кака и Батко
Кака и Батко
26.02.2016 18:48
Рецептата е точно тази, без да имам претенции за точните пропорции. Искам обаче да споделя малко личен опит - години наред правя майонеза с едни и същи продукти, в един и същи съд, с един и същи китайски пасатор. Решихме да се изтънчим и си взехме Филипс - ужас, един път майонеза, пет пъти чорба. Сменихме съда, пробвахме с пропорциите, уж всичко да е на стайна температура и т.н. В крайна сметка се оказа, че проблемът е в самият пасатор, приставката с "иновативна форма" на Филипс - лека корекция на Филипса и сега майонезата е готова за 40 секунди, засичах нарочно. Ето я и рецептата - буркан "омния", вътре се слагат 4 чйца (без черупките), равна ч.л. сол, равна ч.л. лимонена киселина, бурканът седопълва с олио до извивката (мястото, на което започва да се стеснява), потапя се до дъното коригираната "иновативна" приставка за пасиране, натиска се копчето за нормални обороти, изтегля се плавно нагоре до получаване на майонезата т.е. всичкото олио да се поеме.
40 секунди и Добър апетит!
16
5
Дани77
Дани77
17.11.2016 12:52
И аз правя моята по тази рецепта и става перфектна
4
0
Ирина Андреева Jolie
С цялото яйце се прави :) Има и рецепти само с жълтък,но тази не е такава :) Много е вкусна,опитай :)
12
1
Мартина Тракова
Мислех ,че се слагат само жълтъци в майонезата?!
8
4