Бързо, лесно, вкусно! Сложих 2 лъжици лимон и стана перфектно1
13.03.2024 22:40
Анонимен
Аз я правя с 300мл олио
07.03.2024 11:24
Анонимен
Уникална гадост се получи! Три опита направих и все не се сгъстява. ОБАЧЕ имах една чанта чушки за пържене и като добавих и сиренето поне изхвърлих продуктите! ???
02.03.2024 16:23
Анонимен
Класическата майонеза се прави с един жълтък, щипка сол, лимонов сок и 90 млн олио на тънка струйка до изчерпването му. Предложената рецепта е с много олио и мазна, благодаря!
11.02.2024 12:28
7
1
Анонимен
Жена ми , започна да я прави точно по рецептата и не се сгъсти !
01.02.2024 18:41
2
Анонимен
Не става !
01.02.2024 18:40
Анонимен
Не става
01.02.2024 18:23
Анонимен
Един жълтък в купичка със заоблено дъно и се бърка с лъжичка като се сипва олио на тънка струйка докато се напълни купичката с майонеза!
Това е от времето, когато нямаше пасатори! ?
20.01.2024 01:04
4
Анонимен
Яйцата сурови ли да бъдат или варени като се пасират защото сместа ако са сурови да се ядат пишете по ясно
16.01.2024 11:03
1
1
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Мнооого добра рецепта! Правя я за първи път и се получи от раз. Благодаря Ви.
01.01.2024 18:38
1
Анонимен
Страхотна рецепта! Благодаря. Получи се много хубава плътна майонеза с вкус като от детството ми ?
Весели празници ??
30.12.2023 20:45
1
Тони
Винаги ми се получава,независимо дали яйцата са от хладилника или не!Пасатите се поставя на дъното на съда,после се включва на високи обороти, задържа се някоя друга секунда на дъното и после бавно започва да се издърпва нагоре.Аз добавям към оригиналната рецепта ч. лъжичка горчица.На които не му се получава да си купува, няма смисъл да хаби продукти и нерви!
07.11.2023 17:40
10
3
Анонимен
Аз си я правя майонезата с шарлан.200мл.шарлан,2 яйца щипка сол и щипка лимонена киселина.С пасатора издърпва бавно нагоре и е готова за броени секунди....Страшно вкусна и без излишна химия,която я има в купешката майонеза.
15.09.2023 14:36
10
1
Анонимен
Аз слагам яйце от хладилника, олио 4 пръста от дъното на тесния дълбок съд, сокаот шоловин лимон и сол. Започвам от дъното да разбивам и бАвно вдигам нагоре... Винаги става майонезата
11.09.2023 07:32
8
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Съсипах маса яйца и олио,нищо не става от тая рецепта.
Това е от времето, когато нямаше пасатори! ?
Весели празници ??