Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Първо се бланшира и веднага се залива със студена вода заради нишестето. И се вари 30 мин. Като щипка салицил слагам.
23.08.2022 12:26
Анонимен
Анонимен
Ако четете и изпълнявате всичко това , което е написано , това значи, че всичко ще бомбира и отива на боклука.Зеления боб или зелен фасул, както е на снимката се вари много ....поне ч.-2ч. Почти всяка година правя и съм много доволна...никога не съм имала развален буркан.
03.07.2022 23:00
14
1
Анонимен
Анонимен
Задължително трябва да се сложи някаква киселина: зелени джанки, червен домат или лимонена киселина, защото боба ще бомбира. Аз варя около 40 минути, но в чушките боб нямам зърна.
02.07.2022 16:28
1
Анонимен
Анонимен
Много е малко времето за стерилизация.Зелен боб се изварява 1-2 часа.
05.09.2021 18:56
2
Анонимен
Анонимен
За 10 минути варене рискувате всички буркани бомбаж
27.06.2021 15:50
3
Николина Панчева
Николина Панчева
не е малко времето за стелизация
08.07.2018 19:33
6
1