Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мел
Мел
Яйца, кисело мляко и 1,2 лъжици брашно.Правя варена застройка и никога не се пресича.Никога после няма да се сетите за шкембе чорба с прясно мляко
27.12.2013 18:25
33
6
1
Покажи всички подкоментари
kat
kat
I nai nakraia porasvam s 4er piper i dgogen
10.12.2015 17:08
2
6
Калоян
Калоян
Аз я знам първо се запържва брашното и след това се прибавя вряла вода и шкембето предварително сварено и се слага застройка 1 мляко с 3 жълтъка и морков настърган се запържва и се слага на цедка само сока от моркова за цвят и накрая се запържва червен пипер с олио ! :) И ШКЕМБЕТО СЕ ПРИБАВЯ ЕСТЕСТВЕННО :)
21.01.2014 14:45
13
5
Ваня
Ваня
Здравейте,тази рецепта е великолепна.Аз вече я изпробвах и си изненадах от себе си.Никога не съм могла да направя шкембе чорба,а мисля ,че готвя мн. добре.БЛАГОДАРЯ!!!!!
28.08.2014 12:33
13
4
Lina Mari
Lina Mari
Ще я опитам, изглежда е както я
прави майка ми, аз съм в Англия и ми липсва
българската кухня. Къде ще намеря шкембе, не знам.
26.07.2011 10:38
3
2
Луп
Луп
Не бях увал за шкембе с кисело мляко.Страхотно е, благодаря за прекрасната рецепта.
20.12.2013 17:34
9
2
anubis
anubis
Шкембе да бъде,от какво е няма значение,просто да е направено както трябва. Предпочитам го пред пържолите даже :)
01.12.2011 23:37
7
1
Данаил Петков
Данаил Петков
Това съм го пробвал и става чудно
31.10.2013 23:37
9
1
reyni_
reyni_
Аз съм в Испания. Веднъж гледах по телевизията, че има в Англия испански магазин. Търси -callos, но добре погледни картинката защото има с колбас. Така можеш да си направиш.
30.10.2011 13:12
4
Албена Асенова
Албена Асенова
В моя край се прави с прясно мляко.
13.07.2016 16:11
3