Тази рецепта коментираха

Анонимен
Tanya
Tanya
Супер вкусни станаха. Аз ги приготвих на тефлонов тиган без мазнина.
13.04.2019 13:04
2
3
Геновева
Геновева
Страхотни стават, ако не ви се пържи и във фурната стават супер.
07.01.2019 13:32
5
София В.
София В.
Стават много вкусни. Ако кората се напръска (отвътре) с газирана вода стават уникални.
07.01.2019 13:32
10
1
Vildan Ahmedova
Vildan Ahmedova
Изглеждат много добре, въпреки че са пържени
09.01.2017 17:15
4
1
Йорданка
Йорданка
По-вкусна и бърза рецепта няма.
01.12.2016 22:56
5
1
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
В Турция най- много се готвят.
16.05.2016 00:06
12
5
Илияна Димова
Илияна Димова
Прекрасна идея - бързо и вкусно
06.05.2016 09:13
5
2
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз и така си ползвам само Одрински кори.Отлично.
06.05.2016 09:11
4
6
Албена Асенова
Албена Асенова
Много ги обичам.Не ми е минавало през ума,че стават и с готови кори.Ето измислих закуската за утре.Благодаря.
06.05.2016 09:10
3
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
вкъщи слагаме и нарязан на дребно щпек салам към плънката
06.05.2016 09:06
3
4
Edna(-_-)
Edna(-_-)
От години приготвям Гьозлеме (Gözleme)по този начин,когато нямам много време за баница.Дори вече у дома го харесват повече.Понякога слагам и по 1 яйце към сиренето - става по-сочно.
22.02.2016 21:18
13
1
Росен
Росен
Гюзлеми :)
21.02.2016 20:57
1
Татяна
Татяна
по принцип, Гезлеме след подсушаване на гореща плоскост се залива с раствор от разредено кисело мляко със малко олио или по доре със сметана, не прахова,малко разредена ,тогава стават мекички, иначе само със масло-мазни и сухи
21.02.2016 14:13
15
10
1
Покажи всички подкоментари
попински
попински
Пекат или пържат?
11.02.2016 12:38
5
1
2
Покажи всички подкоментари