Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
Ако се добавят и малко сини сливи ще стане още по-богато плодово изкушение.
12.07.2016 10:25
1
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
тези сладкиши от миналото са страхотни ,винаги може да разчитаме на тях - супер е
12.07.2016 09:33
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
И аз правя с плодове от компот, но на дъното слагам бисквити, а отгоре правя глазура от разбити със захар белтъци, след което се запича до порозовяване на белтъците, но става по-сложно и с повече продукти. А този с пресни плодове е много бърз и лесен.
25.01.2016 12:15
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
баба ми правеше подобен сладкиш, но използваше кайсии от компот...наистина вкусен сладкиш
24.01.2016 22:11
1
Румяна Георгиева
Румяна Георгиева
Много приятен на вкус, прасковите се съетават чудесно с този вид тесто, освен това се прави бързо и резултатът е повече от добър!
19.01.2016 20:12
1