Тази рецепта коментираха

Коментари (3)

Изпрати
Джемиле Чешлиева
Зависи от брашното и и сиренето. Ако сиренето не е домашно, а имитиращо малко сухи стават. Аз ги правя с домашно биволско сирене
1
0
Ivo
Ivo
31.03.2016 17:25
Сега по магазините има прекрасни сирена, но са по скъпи.
0
1
Georgi
Georgi
23.01.2016 20:26
Направих ги, но станаха сухи :(
Може би липсва нещо, което да ги направи малко по-сочни?
0
0
Ivo
Ivo
31.03.2016 17:27
Добави в заливката малко мляко. И фурната на 180
1
0
Гергана  Георгиева
И аз ги правя така, само слагам и малко захар ( 1 чаена лъжичка)
0
0