Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирена Христова
Ирена Христова
От сега започвам да "тренирам" за Великден :)
25.02.2017 10:17
6
Kremena Dimitrova
Kremena Dimitrova
Само да не се заблуждаваме, че времето за приготвяне е това,има толкова много месене и втасване,правя многобройни пъти този козунак,приготвя се с часове!
21.10.2016 20:12
11
2
Ani Petrova
Ani Petrova
Na kolko gradusa i kolko minuti se peche kozunaka
05.05.2016 06:32
11
Венчето Петрова
Венчето Петрова
Веднага се вижда, че тази рецепта ще даде прекрасен резултат. Моята е съвсем същата, само че аз винаги правя оплетени рула с мармелад от шипки и орехи. Така козунакът остава мек и приятен за ядене и след няколко дни.. Браво!
06.02.2016 15:21
10