Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Не е ли малко множко да се готвят 30-40 минути в тенджера под налягане едни малки пресни картофки?
22.11.2022 10:32
Татьяна Балова
Татьяна Балова
Да, леко загарят, просто стават апетитно кафяви. Готовността се усеща по миризмата, която излиза от отвора на тенджерата. Щом замирише на леко препеченко, дръпнете от огъня и оставате, без да отваряте капака. Отворете го след десетина минути, тогава залепналите за дъното препеченки картофки ще се отделят лесно.
21.01.2022 13:09
Николина Панчева
Николина Панчева
аз добавям малко водичка .
10.06.2017 06:14
Monika Ivanova
Monika Ivanova
миризмата добре, а не загаря ли всъщност наистина отдолу?
05.05.2016 05:01
1
Покажи всички подкоментари