Тази рецепта коментираха

Коментари (8)

Изпрати
Krasimir Todorov
Krasimir Todorov
12.06.2016 10:12
Аз, задължително изкисвам месото поне 5-6 часа след, като е престояло 24 ч в солта, иначе става много солено.
4
0
Татяна Димитрова
прилагам снимка на нашето производство наредено в мозайка от мезета /филето е най-вляво на снимката/
6
0
Ваня Георгиева
И ние го правим с червен пипер,черен,чубрица и на студено проветриво място,но не и във влажно помещение. Придобива лош мирис.
1
0
Веселина Константинова
Да, и филето се суши на тераса или под навес, стига да е проветриво и да не огрява слънцето.
1
0
Марина
Марина
27.01.2016 13:28
Ще задам, най вероятно леко тъп въпрос... има ли значение температурата? В смисъл примерно суджуците си ги сушим на терасата и за тях нали трябва да е много студено, за да стегнат. За това филе същото ли важи, понеже не съм запозната по тази тема?
0
0
Веселина Константинова
Подправките са въпрос на вкус, така че е възможно всякакви вариации.
0
0
Мариела Христова
Аз като приготвям освен тези подправки добавям и по малко чесън, дивесил, целина и босилек.
0
1
Илияна Димова
да и ние така приготвяме филе с подправки , слагаме подправки чубрица,червен пипер и сминдух
0
0