Тази рецепта коментираха

Коментари (4)

Изпрати
domakinia
domakinia
27.10.2013 19:27
Самото понятие "бланширани картофи" съдържа "рецептата"...Поне авторът да бе прибавил:... 4 гол. картофа поръсете с кубче зеленчуков бульон , шарена сол,кимион,може малко лют фин черв. пипер,оваляйте в предпочитана мазнина и прибавете на тънка струя топла вода -100мл...Печете на 200градуса,като от време на време разбърквате и проверявате дали са се зачервили картофките. Щом се зачервят,значи са готови. Другото не е рецепта...
0
1
Владимир
Владимир
06.03.2012 19:01
Малко хора могат да правят хубав чай. Повечето хора оставят водата да ври след като са сложили билките или листата. Други претоплят чая, за да бъде пак така горещ, както до преди няколко минути. Има и други правила, които се нарушават при правенето на чай, защото всеки си мисли, че всичко знае.
2
4
бейб
бейб
03.11.2011 20:25
Не всички са умни като теб.
0
0
Ivanka
Ivanka
18.04.2011 13:53
Това изобщо може ли да се нарече рецепта. Може би следващата публикация ще е за пържени яйца или как да си сварим чай.
0
0