Тази мусака е невероятна направих я но в застройката слагам и малко сода бикарбонат и 3 4 яйца +кашкавал и става още по вкусна Благодаря ви
20.01.2024 16:29
2
Анонимен
Хубава рецепта. Ще я пробвам скоро!
27.11.2023 18:24
1
Анонимен
Чудна стана, благодаря!
21.11.2023 12:38
1
2
Анонимен
Мусака без чубрица не е мусака, лично мнение !
04.11.2023 18:52
10
Yordanka Vasileva
Аз правя мусаката с 2 кг картофи и 1 кг кайма и я ядем два дни , хахахаха и домати не слагам но това е въпрос на вкус. И като подправка добавям девисил и магданоз.
12.08.2023 09:57
1
Ниникито
Много добре! Аз винаги добавям и чубрица, защото е най-определяща за вкуса на мусаката, която познавам.
15.06.2023 12:34
7
Анонимен
Сготвена на топ ястие с таратор и зелена салата
31.05.2023 15:05
1
Потребител#273534
Рецепта като за мастър шефове. Много добра!!!
13.05.2023 13:38
2
1
иван иванов
Браво много добра рецепта.
04.05.2023 20:52
Анонимен
Често правя мусака по тази рецепта и се получава супер, но не добавям морковите, те за мен променят малко вкуса. В къщи всички я обожават.
25.04.2023 10:23
3
Maria Kostoff
Рецептата изглежда доста обещаващо и мисля днес да спретна една мусака по тази рецепта. Да видим.
01.04.2023 09:30
Анонимен
Най-добрата мусака според мен - правя я винаги при възможност
28.03.2023 07:18
3
1
Юстиниян Ясенов
Вече втори път я правя тази мусака и е божествена!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани