Тази рецепта коментираха

Анонимен
Аника Войт
Аника Войт
Тотално се обърках. Първо в продуктите няма лук, после се запържва лука. После зелето поомеква, ама как и къде.
Ако е някой съвсем неопитен в кухнята, нищо няма да разбере.
28.01.2020 13:45
1
1
Рая Андонова
Рая Андонова
Извинете, нещо съм пропуснала. Трябва като се запържи оризът, да се добави зелето и да запържи и то и след това се добавя водата
15.12.2019 20:34
Banshi
Banshi
Нарязахме зелето и то поомекна? При мен не се получава само с нарязване :)
15.12.2019 14:48
1
Илияна Димова
Илияна Димова
Много вкусно ястие, а също така е хубаво и с фасул
01.02.2016 16:05
3