Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Бланширах за 10 минути, във фурната си отседна близо 40 минути, но картофите са полу-сурови. За това количество брашно използвах 700мл. мляко и беше добре.
09.07.2023 22:43
2
Анонимен
Анонимен
Това си е една запеканка, на която могат да се направят стотици вариации и винаги да е вкусно. Не случайно майка ми казваше , че мярата е на око. Преценяваш според продуктите как да ги комбинираш. Само едно ми е интересно в рецептата: КАК ЩЕ СЕ ДОБАВИ НАТРОШЕН БУЛЬОН?!?
11.01.2023 11:16
2
2
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Аз направих половин доза и добавих бекон. 1яйце и 1л брашно . Страхотно е но картофите със сигурност им трябва повече от 5-10мин.
04.09.2022 14:03
2
2
Анонимен
Анонимен
Ако са едри картофите, трябва да се бланшират поне 20 минути. И брашното е много за половин литър мляко. Инак е вкусно, доколкото може да са вкусни полу сурови картофи. И да се подсоли водата на картофите.
31.01.2022 22:27
4
2
Анонимен
Анонимен
върховно е...аз слагам само 2 яйца
10.12.2021 21:59
1
2
Bybiboo
Bybiboo
Направих 1/2 доза. Стана перфектно! Единствено добавих от себе си малко пармезан (нямаше какво да го правя) и много малко къри, но и да не бях сложила пак щеше много да ми хареса.
16.11.2021 01:40
4
Анонимен
Анонимен
Много е вкусен!
19.08.2021 17:03
2
Потребител#276103
Потребител#276103
в соса добавих индийско орехче, все пак си е бешамел , както и копър в картофите
25.07.2021 14:58
4
Анонимен
Анонимен
Много ми хареса рецептата. Аз добавих черен пипер, малко чубрица и отгоре магданоз. Стана супер вкусен!
06.06.2021 17:27
4
1
Ася Заевска
Ася Заевска
Единствено печенето беше по-продължително при мен :) Иначе е без забележка :)
11.09.2017 21:50
24
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Комбинацията е много вкусна! Може да се добави някаква подправка за картоф.
02.02.2016 16:03
14
1