Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравейте.
Видях, че са 700гр. брашно и 290мл вода. Става ли ви супер гъсто тестото?
Сега пробвам рецептата ви, но сложих даже по-малко брашно-650гр. бяло и пак стана една твърда топка. Сега ще добавя още вода, но не знам дали ще се получи нещо... В рецептата си пишете само, че слагате бялото брашно. То е 500гр. С другото-200гр. пълнозърнесто какво правите?
13.04.2020 11:46
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Искам да знам при приготвянето на самия хляб може ли да се слага друго брашно, например типово, пълнозърнесто, или трябва да е само бяло?
23.03.2020 15:02
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
След 7-10 дни на стайна температура не започва ли да мирише на кисело?Аз пробвах веднъж и точно това се получи и то още на 5 -я ден.
02.06.2016 22:24
10
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Благодаря за уточненията!
15.02.2016 06:12
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Наистина описанието е добро! Благодаря!
15.02.2016 05:00
1
Покажи всички подкоментари