Тази рецепта коментираха

Анонимен
Anjela Samara
Anjela Samara
izvinetee,kakvo e ,, крем - 1 ч.л. балсамов,,???Balsamov otcet li?
24.09.2018 20:57
8
1
дем
дем
Да,прекалено много подправки
07.02.2016 19:47
4
1
Покажи всички подкоментари
никнай
никнай
Сия,многото подправки които ползваш в рецептата си само ще заличат автентичният вкус на джолана ( освен ако не използваш месо с изпекул срок на годност и искаш да прикриеш миризмите.Счукан чесън, сол, черен пипер и смлян ким са достатъчни
За джолана съм съгласен но 3 часа да печеш зеленчуци !?
07.02.2016 19:25
8
3
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Вкусотия ,това го искам за обяд Браво Сия !
07.02.2016 11:59
2
1
1
Покажи всички подкоментари