Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Класическото тирамису е с Марсала и яйца. Поради факта, че не винаги има Марсала, а и яйцата не винаги са пресни съм го префасонирала- вместо Марсала с хубав ром или Бейлис, а яйцата не ги ползвам, а вместо това ползвам само сметана и маскарпоне. Винаги жъна успех с този десерт. Освен това заменям какаото с настърган на едро натурален шоколад.
28.02.2016 23:15
1
1
Покажи всички подкоментари
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Класическо или не,това е уникален десерт.Рецептата ти е страхотна.Как ми се дояде,лелееее
25.02.2016 22:48
1
Покажи всички подкоментари
Лилия Цачева/Lipodve
Лилия Цачева/Lipodve
Сайта не позволяваше заглавие "Тирамису" и затова пише класическо, защото се доближава до рецептата за такова.
Незнам колко и какво му се полага но е безобразно вкусно със все сметаната! ;)
Поздрави! (:
25.02.2016 22:28
Мартина Тракова
Мартина Тракова
В класическото тирамису няма сметана.И на 100 гр маскарпоне се полага 1 яйце.
09.02.2016 10:23
6