Тази рецепта коментираха

Коментари (6)

Изпрати
Илияна Димова
Мас използвам за тестени изделия и за готвене, но не съм пържила
0
0
Ваня Георгиева
И аз стигнах до този извод.:)
0
0
Биляна
Биляна
17.03.2016 16:54
Най хубавите пържени картофки стават с мас.
1
0
Веселина Константинова
Аз също не съм пържила в маргарин. Може би в палмово масло. Но иначе пък обожавам картофки със сирене!
0
0
Ваня Георгиева
Никога не съм пържила в маргарин.Може да е така не зная.
0
0
Джемиле Чешлиева
Изглеждат хрупкави и сладички, пържени в течен маргарин са нещо превъзходно
0
0
Renkata
Renkata
13.02.2016 22:04
С мас също съм яла и да хубави. Не е ли по-добре в хубаво масло, а не течен маргарин (той е повече вреден)
0
0