Тази рецепта коментираха

Анонимен
Николина Панчева
Николина Панчева
интересна рецепта но е за зимния сезон .бих добавила магданоз ..но ми стана интересно ще го опитам
30.05.2017 19:55
2
Потребител#174432
Потребител#174432
Бих сложила бахар, дафинов лист и зърна черен пипер. И без захар.
18.10.2016 21:48
1
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Вкусотия е черен дроб с лук.
26.05.2016 15:33
3
Ина
Ина
Чудесно е! Но обикновено на месо с лук му се вика каварма.
17.02.2016 13:20
3
1
цветослава киркова
цветослава киркова
Различна рецепта от традиционната :) това с кафявата захар ми стана интересно , ще пробвам .
16.02.2016 11:25
1
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много вкусно но аз не слагам бахар не го обичаме.
16.02.2016 10:33
2
1
Покажи всички подкоментари
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
И на мен!Много го обичам, но така и не съм приготвяла джолан.Мисля да опитам с тази рецепта!Мерси:)
16.02.2016 10:26
2
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Голяма вкусотия!
16.02.2016 09:55
2
1
1
Покажи всички подкоментари