Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#172469
Потребител#172469
Добавям го към "трябва да се пробва" :Р
30.06.2016 19:54
2
1
Дими
Дими
А този бекон каква роля играе?
09.03.2016 19:47
1
5
Diana
Diana
Това изглежда много вкусно, а и с тази богата плънка си е истинско предизвикатество. Благодаря за споделената рецепта!
27.02.2016 08:02
1
никнай
никнай
Рецептата е много добра. Ял съм нещо подобно в Будапеща и твоята рецепта по нищо не му отстъпва.

Само моляте стига с това топено сирене бе, стига стая химия, на всяка манджа го слагате - толкова модерно стана че вече го слагат за щяло и нещяло.

От мен имаш 5 точки - браво.
19.02.2016 17:04
3
1
1
Покажи всички подкоментари
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Направо е страхотно,с тази богата и вкусна плънка
19.02.2016 12:21
2
1
Покажи всички подкоментари