Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мюрвет Юсуфова
Мюрвет Юсуфова
Лесен и вкусен!Аз дори съм го правила и с 4 яйца нямах 5 и пак се получи.И без бакпулвер става просто разбивайте яйцата със захарта продължително време до побеляване.
19.02.2016 11:31
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Направо е страхотен,няма да имаме време да го държиме в хладилника
19.02.2016 11:19
Мюрвет Юсуфова
Мюрвет Юсуфова
Ако нямате търпение да го опитате оставете го в хладилник за не повече от половин час,ако го оставите за повече тудно ще го нарежете шоколада е натурален и бързо се втвърдява.Да ви е сладко!
18.02.2016 21:24
1