Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Пиша след като правих тази рецепта втори път. Първият път беше за нива година, когато мен ме класика да направя десерта... десерт за 20 души :) страна супер, нищо, че нямах ванилия. Вчера реших пак да направя реване и малко пообърках рецептата, слагайки цял лимон, а не половин за сиропа (този път ванилия имах :) ) на мен ми беше малко по-кисело, но пък на жена ми страшно й хареса (повече от предишния път). Та мерси за рецептата, с ванилия или без, с половин лимон или цял, става супер ... напомня ми на реването от като бях малък, от сладкарницата при баба ми във Враца :)
11.02.2023 11:28
1
Натали
Натали
За пръв път в живота си направих реване. Ползвах тази рецепта, няма какво да се сбърка. Стана точно по моя вкус, лимоновата киселина неутрализира захарта. Рецептата е чудесна за хора, които обичат лимонови десерти. Изядохме реването за един ден.
22.02.2016 09:31
3
1
Покажи всички подкоментари