Тази рецепта коментираха

Анонимен
Галичка Николова
Галичка Николова
Ако приемате допълнение към рецептата,съм готова да го предоставя. В тавичката задължително се излива кафена чаша оцет. Това го правя с всички печени риби. Оцетът премахва тежката миризма на рибата,не се усеща като вкус.Естествено се слага малко захар за да се убие киселото на доматите. Колкото до подправките- по избор - дафинов лист,чер пипер,чесън.
05.12.2016 07:46
8
Ivo
Ivo
Аз в доматите слагам листенце дафинов лист и щипка захар малко лют пипер/чер пипер за пикантност. Залетите риби с доматения сос покривам с шайби лук.и посолявам.Добавям и струйка зехтин върху рибите.
20.11.2016 16:40
14
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Така харесвам рибата, когато е в доматен сос!
21.02.2016 14:08
1