Тази рецепта коментираха

Коментари (4)

Изпрати
Gergana Mitseva
Gergana Mitseva
06.08.2018 18:24
Благодаря за рецептата, но имам чувството, че сте я писали само за хора, които така или иначе си я знаят. Колко брашно трябва да си подготви човек? В зависимост от консистенцията на свинската мас, количеството на брашното може да варира от 300 грама до почти един килограм, така че нужда от уточнение има. На предварително загрята фурна ли се пекат? На колко градуса? Има ли нужда от хартия за печене? На колко тънко се разточва тестото? Колко долу-горе отнема печенето? Колко, според вашите стандарти е "една порция"?
1
0
GeriNik
GeriNik
04.01.2017 20:32
Аз замених виното с шампанско.. Получиха се вкусни сладки :):)
3
0
KaterinaSpasova
KaterinaSpasova
09.11.2016 21:07
Страхотни са, само че аз слагам вместо вино- бира.
8
1
Гергана  Георгиева
Преди време ги правехме много често.Харесват ми!
9
0